Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Rekonstrukce dílen FVTM Za Válcovnou - 1. etapa – 2016/0072
Odesílatel Vladislav Šrajbr
Organizace odesílatele Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem [IČO: 44555601]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 16.09.2016 10:36:39
Předmět Dodatečné informace

Zadavatel obdržel dodatečné dotazy.

Dotazy:
Dobrý den,

narazil jsem při naceňování výběrového řízení – Rekonstrukce dílen FVTM Za Válcovnou, že v projektu máte prázdnou složku s názvem: Zařízení silnoproudé elektrotechniky, není to chyba z vaší strany? A druhá věc, ZTI výkaz výměr není zavzorcovaný, museli jsme ho z naší strany překopírovat a zavzorcovat, snad to není v rozporu.

Děkuji za odpověď.

Odpovědi:
Zavzorcování excelovského výkazu výměr není v rozporu. Zavzorcovaný soubor je součástí této dodatečné informace. Zařízení silnoproudé elektrotechniky není součástí ocenění této veřejné zakázky a proto je složka prázdná.

Zadavatel obdržel ještě jeden dodatečný dotaz:
Žádáme investora o poskytnutí dodatečných informací týkajících se oceňování nových plastových dvoukřídlých vrat s bočními světlíky, které mají být součástí nabídky. Po projednání s dodavateli plastových oken a dveří musíme konstatovat, že dle těchto dodavatelů není možné vyrobit dveřní křídlo širší než 1200mm při požadované výšce. Splnit rozměry údajně nelze ani při použití hliníkových rámů. Jediná možnost je vyrobit vrata ocelová s přerušeným tepelným mostem, zde ale zase není možné splnit požadovaný tepelný odpor U 1,1. (pokud by se mělo týkat pouze skla tak celkové U výrobku bude někde kolem 2.2-2,4) Žádáme o vysvětlení a určení nových parametrů. Děkuji

Na tento dotaz bude odpovězeno v co nejbližším možném termínu. Na základě výše uvedených skutečností a zadavatel prodlužuje lhůtu pro podání nabídek do 22. 9. 2016 do 10:00 hodin.


Přílohy
- D.1.4a - I. etapa - Výkaz výměr dílny_ZTI_vzorce.xlsx (31.91 KB)