Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Stravenky a poukázky na zboží a služby pro UJEP - 2013/0003
Odesílatel
Organizace odesílatele Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem [IČO: 44555601]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 29.01.2013 19:35:31
Předmět Dodatečné informace

Na základě doručené žádosti o dodatečné informace, zadavatel dle ustanovení § 49 odst 2 ZVZ poskytuje následující dodatečné informace:

Dotaz:
V ZD uvádíte, že předpokládaná hodnota za celý předmět zakázky je 10 mil Kč, ale ve Vaši odpovědi je uvedeno pouze 6 mil Kč. Prosím, mohl byste upřesnit?

Odpověď:
Předpokládaná hodnota veřejné zakázky kalkuluje s případným zvýšením počtu zaměstnanců nárokujících si poukázky v průběhu plnění smlouvy.

Dotaz:
Dále ZD uvádí poptávku na stravenky a poukázky, ale informace k vypracování nabídky v ZD jsou směřovány pouze na jeden produkt. Znamená to, že očekáváte stejnou cenu jak za stravenky tak za poukázky? Nebo mám v nabídce uvést dvě cenové tabulky, kde bude podrobně rozpracován výpočet konečné ceny za jednotlivé produkty a jejich nominální hodnoty? (je potřeba i dvou smluv, každá specifická pro jednotlivý produkt).
Prosím o upřesnění postupu na vypracování nabídky.

Odpověď:
Zadavatel neočekává stejnou cenu jak za stravovací poukazy, tak za poukazy na zboží a služby. V zadávacích podmínkách jsou termínem „poukaz“ myšleny stravovací poukázky i poukázky na zboží a služby. Ke zpracování nabídkové ceny použije uchazeč krycí list, který je přílohou č. 1 zadávací dokumentace. Krycí list je rozdělen na 3 části (stravovací poukaz 60,- Kč a poukaz na zboží a služby 50,- a 150,- Kč/kus). Uchazeč ve své nabídce ocení jednotlivé poukazy. Nabídková cena bude zahrnovat nominální hodnoty poukazů a veškeré související náklady na distribuci a ostatní související náklady (viz čtvrtý odstavec bodu 2.1. zadávací dokumentace) a přiměřený zisk uchazeče. Podrobnou kalkulaci může uchazeč přiložit jako součást nabídky.
V případě, že uchazeč předloží pro každý typ poukazu smlouvu zvlášť, zadavatel bude tyto smlouvy akceptovat, pakliže budou obsahovat obchodní podmínky uvedené v bodu 2.1 zadávací dokumentace.