Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Laboratoř didaktiky matematiky pro PřF - AV technika - 2022/0184
Odesílatel Simona Ježková
Organizace odesílatele Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem [IČO: 44555601]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 09.12.2022 13:01:22
Předmět Vysvětlení / Doplnění / Změna zadávací dokumentace

Zadavatel obdržel žádosti o vysvětlení zadávací dokumentace. Znění žádosti a odpověď na ni uvádí zadavatel níže:

DOTAZ:
Dobrý den,
Chtěly bychom Vás touto cestou požádat o vysvětlení zadávací dokumentace k veřejné zakázce „Laboratoř didaktiky matematiky pro PřF - AV technika - 2022/0184“.
V příloze č.3 – Technická specifikace máte uvedeny následující požadavky.

1. U položky 1A je uveden požadavek „Rozlišení: UHD (3841 x 2160 px). Náš dotaz zní, zda se má jednat o nativní rozlišení projektoru nebo zadavateli bude postačovat, pokud bude nabízený projektor s tímto rozlišením kompatibilní.

ODPOVĚĎ:
Jedná se o nativní rozlišení.

DOTAZ:
2. U položky 1B je uveden požadavek „Poměr stran: 16:9, tvoří set s položkou 1A“. Vzhledem k tomu, že většina tradičních výrobců interaktivních tabulí již jejich výrobu ukončuje, chtěli bychom se zeptat, zda bude zadavatel akceptovat interaktivní tabuli s poměrem stran 16:10.

ODPOVĚĎ:
16:9 je min. požadavek a 16:10 je vnímán jako naplňující minimální požadavek a splňuje zadání

DOTAZ:
3. Vzhledem k aktuálním trendům a vývoji technologií bychom se chtěli zeptat, zda by zadavatel neakceptoval, pokud by uchazeč položku 1A a 1B, nahradil dotykovým displejem, který splní všechny uvedené požadavky. Displej nabídne nesrovnatelně lepší kvalitu obrazu, větší možnosti připojení, díky vestavěnému operačnímu systému je možné ho provozovat i bez připojeného PC a je vhodnější o pro případný transport mezi učebnami.

ODPOVĚĎ:
Zadavatel trvá na technické specifikaci.

DOTAZ:
4. U položky 1C uvádíte požadavek „Požadované motorizované polohy: stojan umožňuje naklápění dodaného displeje, alespoň dvě polohy – svislá a vodorovná“. Chceme se zeptat, zda zadavatel trvá na požadavku naklopení do vodorovné polohy. Většina běžně nabízených interaktivních displejů není pro provoz ve vodorovné poloze stavěná, nesvědč jim a může způsobit omezení záruky. Tato poloha nemá moc reálné použití, protože displej příliš velký, aby se dal pohodlně ovládat, a navíc je uživatel příliš blízko.

ODPOVĚĎ:
Zadavatel trvá na technické specifikaci.

Zadavatel upravuje lhůtu pro podání nabídek na 16.12.2022 do 10:00.