Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Grafická příprava a tisk stolního kalendáře s textem v ČJ/AJ v DNS - 2021/0107
Odesílatel Simona Ježková
Organizace odesílatele Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem [IČO: 44555601]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 11.10.2021 14:35:06
Předmět Vysvětlení / Doplnění / Změna zadávací dokumentace

Zadavatel obdržel žádost o vysvětlení zadávací dokumentace. Znění žádosti a odpověď na ni uvádí zadavatel níže:

DOTAZ:
Dobrý den. prosím o doplnění informací:
1.) Jelikož první dny roku 2022 začínají v 52. týdnu roku 2021, tak bude celkem 53 listů s kalendáriem a fotografií. Zadavatel tedy dodá 53 fotografií pro kalendária?
2.) co bude obsahem zbylých 5 stran (počítáno v ZD je 58) a jakým způsobem dodá zadavatel podklady pro tyto strany? Půjde o 2 strany titulního listu na 200g papíru + další 3 strany obsahu na 150g papíru.
3.) Je možné přiložit loga UJEP a Erasmus+ ve verzích, které by se měly tisknout na stojánek? Předpokládám, že budou potištěné obě strany stojánku.
4.) Je přípustná i používaná varianta, že je na stojánek nalepená samolepka s požadovanými potisky?
Děkuji

ODPOVĚĎ:
1) Ano, budou dodány fotografie
2) Uvádíme max. 58 stran, ale není to přesný počet stran. Bude 53 listů kalendáře s 53 fotografiemi a + 1 fotografie na titulní stráně. Dalších 5 stran tedy: titulní fotografie, informace o zdroji financování kalendáře apod., informace k programu Erasmus+, přehled měsíců roku 2022 a 2023 a Abecední seznam jmen. Dvě strany titulního listu budou na 200 g papíru a další 3 strany budou jako ostatní strany kalendáře na 150 g papíru.
3) Informace zasílám níže:
Na níže uvedeném odkazu naleznete Logo UJEP v různých formátech - https://www.ujep.cz/cs/jednotny-vizualni-styl-loga. Nezapomeňte, prosím, že u loga musí být dodržena ochranná zóna. Manuál naleznete zde- https://www.ujep.cz/cs/jvs - na str. 18 je znázorněna ochranná zóna u standardní velikosti značky UJEP. Více informací o ochranné zóně u jiných velikostí naleznete na dalších stranách v tomto průvodci.
Logo programu Erasmus+ naleznete na webových stránkách Evropské unie: https://ec.europa.eu/programmes/erasmus-plus/promotional_en. Stáhněte si, prosím, logo ve formátu, který budete potřebovat. Toto logo vždy umístěte vlevo a vedle něj pak logo UJEP. Všechna loga naleznete zde - https://eacea.ec.europa.eu/about-eacea/visual-identity-and-logos-eacea/erasmus-visual-identity-and-logos_en. Pošlete nám, prosím, náhled položek ještě před tiskem k odsouhlasení.
4) Ano, lze mít provedení v podobě nalepené samolepky s požadovaným potiskem na stojánek.