Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Vybavení Domu umění Ústí nad Labem - Audiovizuální a technické vybavení pro studijní prostory v DUUL - 2021/0073
Odesílatel Lukáš Potměšil
Organizace odesílatele Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem [IČO: 44555601]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 03.09.2021 13:01:56
Předmět Vysvětlení / Doplnění / Změna zadávací dokumentace

Zadavatel obdržel dne 3. 9. 2021 od jednoho z dodavatelů žádost o dodatečnou informaci. Anonymizované znění dotazu a odpověd na ni zadavatel uvádí níže.
Dotaz:
Dobrý den,
vzhledem k tomu, že vámi požadovanému vybavení dle specifikace odpovídá více různých zařízení, prosíme o zaslání referenčních modelů požadovaného vybavení, aby byl vymezen vámi požadovaný standard. Děkuji.
Odpověd:
Jednou ze zásad, která platí pro všechny veřejné zakázky včetně zakázek malého rozsahu, je, aby zadavatel zachoval ke všem dodavatelům rovný přístup a žádného z nich nediskriminoval. To znamená, že je zakázáno uvádět konkrétní značky, obchodní označení či rovnou konkrétní produkty. Za tím účelem zadavatel stanovil požadavky technické specifikace jako základní hranici uvedením funkčních parametrů a vlastností zařízení. Zadavatel nesmí uvádět příklady konkrétních produktů, které technické požadavky splňují. Dodavatel, který hodlá podat nabídku, musí dodržet požadavky na technickou specifikaci a podat nabídku se svojí nabídkovou cenou (nabídky budou hodnoceny, pokud dodrží požadavky na technickou specifikaci, podle hodnotících kritérií z Výzvy k podání nabídky).