Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Kombinovaná malá indukční tavící pec 2020/0093
Odesílatel Zbyněk Tichý
Organizace odesílatele Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem [IČO: 44555601]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 30.11.2020 11:15:12
Předmět Vysvětlení / Doplnění / Změna zadávací dokumentace

Zadavatel obdržel dotaz na který níže odpovídá:

DOTAZ:
Žádám Vás o informaci k

název projektu U21-KI,

registrační číslo projektu CZ.02.2.67/0.0/0.0/16_016/0002560

Kombinovaná malá indukční tavící pec 2020/0093

Protože se zatím nemohu přihlásit do systému E-ZAK, přesto že jsem vlastníkem certifikovaného elektronického podpisu, ale systém vyžaduje pro přihlášení registraci v systému FEN a CDD, kde ověření trvá 48 hodin v pracovní dny, zvolil jsem tuto formu dotazu k upřesnění vypracování nabídky.

Doufám tedy, že jsem nepřehlédnul nějakou snazší možnost přihlášení vyjma pozvánky od zadavatele, kterou jsem však neobdržel.



Nyní k vlastnímu dotazu.

Ve výzvě je požadavek pro prokázání základní způsobilosti mimo jiné i dle §75 ZZVZ nebo v souladu se ZZVZ. „Účastník je oprávněn pro prokázání splnění veškeré kvalifikace předložit čestné prohlášení (příloha č.2).“



V čestném prohlášení, dle uvedené přílohy č.2, však není zmínka o §75 ani o jeho jednotlivých bodech.

Proto nevím, zda je nutné doložit samostatné dokumenty dle §75, zejména bod a), b), e) a f) o které bych musel žádat na jednotlivých úřadech.

ODPOVĚĎ:

Jak je uvedeno v zadávací dokumentaci, tak k prokázání veškeré kvalifikaci při podání nabídky může dodavatel využít přílohy č. 2 zadávací dokumentace (čestné prohlášení). Jiné požadavky na prokázání kvalifikace než výše uvedené čestné prohlášení, zadavatel při podání nabídky nevyžaduje.
Zadavatel si však dovoluje upozornit, že součástí nabídky musí být i další součástí, jako např. vlastní nabídka, technická specifikace, nabídková cena atd., dle požadavků zadávací dokumentace.