Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Tisk a dodávka reklamních předmětů v DNS - 2020/0074
Odesílatel Lukáš Potměšil
Organizace odesílatele Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem [IČO: 44555601]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 24.08.2020 14:45:48
Předmět Vysvětlení / Doplnění / Změna zadávací dokumentace

Zadavatel obdržel dne 24. 8. 2020 od jednoho z dodavatelů žádost o vysvětlení zadání veřejné zakázky. Anonymizované znění dotazu a odpověď na něj zadavatel uvádí v této zprávě. Zadavatel upozorňuje na změnu lhůty pro podání nabídek na veřejnou zakázku!
Dotaz:
Dobrý den, u čepic je uvedená technologie potisku sítotisk. Sítotisk je na fleecovou čepici nevhodný, protože v okolí tištěné plochy bude fleece spálený, ožehlý a bude kolem loga viditelný vypálený obdélník. Pokud tento deficit nebude vadit, tak je to v pořádku, ale pokud s touto variantou nepočítáte, prosíme o uvedení jiné technologie. Nejkvalitnější je výšivka, ta je ale samozřejmě velmi drahá. Další vhodnou technologií na fleece je speciální žehlící fólie. Ta ale nesnese moc praní v pračce. Prosím o upřesnění, zda počítáte se sežehnutým okolím tisku v případě sítotisku a nebo může být jiná technologie. Děkujeme.
Odpověd:
Zadavatel k dotazu uvádí, že požaduje jinou technologii na potisk (nikoliv sítotisk, ale gravírování). Zadavatel současně provedl změnu v barvě (nově 250 ks barvou marlboro červená) a maximální velikost potisku (5x20 cm). Součástí této zprávy je i upravená technická specifikace, kde jsou změny červeně vyznačeny. Ačkoliv zadavatel provedl změnu technologie, nemá toto vliv na původně uváděnou maximální jednotkovou cenu a tím ani na výši předpokládané hodnoty.

Změna technologie však může být vliv na širší okruh dodavatelů a proto zadavatel přistoupil k prodloužení lhůty pro podání nabídek o celou původní lhůtu pro podání nabídek.
Nová lhůta pro podání nabídek je do: 7. 9. 2020, 10 hod.


Přílohy
- FSEfest_nakrcniky_specifikace_zmena.xls (6.64 MB)