Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Rekonstrukce výukových prostor VIKS - Laboratoř Biofeedbacku a výzkumu chování, Matematicko-Statistická Laboratoř a Smart veřejná správa - 2019/0150
Odesílatel Lukáš Potměšil
Organizace odesílatele Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem [IČO: 44555601]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 10.01.2020 12:26:10
Předmět Vysvětlení / Doplnění / Změna zadávací dokumentace

Zadavatel obdržel po lhůtě pro dodatečné dotazy k této veřejné zakázce, dotazy týkající se slepého výkazu výměr a projektové dokumentace. Jelikož dotazy byly podány po dané lhůtě, nemá zadavatel povinnost na takový dotaz odpovídat a nemusí dodržet lhůty pro odpověď. Avšak vzhledem k důležitosti dotazů a kvůli řádnému plnění veřejné zakázky, zadavatel reaguje na položené dotazy a odpovídá na ně.
1.
Dotaz č. 1:
Dobrý den,
prosím o zodpovězení bodů níže, pro možnost zpracování nabídky:
a/ ve výkazu výměr uveden pro m.č. 2.24 1ks vnitřní jednotky, ve výkresu 2ks
b/ ve výkresu je uvedeno také zařízení v m.č. 2.26, ve VV není uvedeno
c/ není řešeno zaústění kondenzátu, rozvody odvodů kondenzátů v rámci objektu se provádějí potrubím HT32, nikoli hadičkami, v PD, VV ani v technických zprávách není zmínka o řešení napojení odvodu kondenzátu do stávající kanalizace – kanalizace v objektu je litinová , chybí kondenzátní sifony.
d/ nejsou blíže specifikovány požadované prostupy střechou – skladba střešního pláště, způsob provedení v závislosti na statice objektu atd., nelze korektně ocenit
e/ není blíže specifikován způsob provedení elektroinstalace – metráž napájecích kabelů, možnost osazení jištění (nutnost nové skříně, možnost instalace do stávajících rozvaděčů apod.)
f/ není specifikován požadovaný způsob uzemnění, případné připojení na sytém hromosvodu
Odpověď:
K výše uvedeným dotazům zadavatel souhrnně uvádí, že si vyžádaly úpravu projektové dokumentace a slepého výkazu výměr, které jsou přílohou této dodatečné informace. Nově předložené slepé výkazy výměr účastníci použijí pro nacenění své nabídky.
Dodavatelé, kteří již podali svoji nabídku, mohou tuto nabídku zneplatnit a podat nabídku novou (zneplatnění podané nabídky je uvedeno na str. 42 Příručky pro dodavatele).
2.
Dotaz č. 2:
Dobrý den,
Dle VV není doprava a montáž vybavení, nábytku oceněna resp. je uvedeno množství 0. Bude si toto tedy zajišťovat investor sám?
Odpověď:
Dopravu a montáž si dodavatel zahrne v rámci jednotlivých položek výkazu výměr.
3.
Vzhledem k předloženému novému výkazu výměr, zadavatel přistoupil přiměřeně k prodloužení lhůty pro podání nabídek na veřejnou zakázku do 17. 1. 2020, do 10:00 hod.


Přílohy
- PD BIOFEEDBACK ZD varianta 2.zip (72.97 MB)
- EZAK-Manual-Dodavatele.pdf (1.98 MB)