Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Revize PHP - 2019/0068
Odesílatel Veronika Benešová
Organizace odesílatele Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem [IČO: 44555601]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 13.06.2019 13:26:00
Předmět Vysvětlení / Doplnění / Změna zadávací dokumentace

Zadavatel obdržel dne 12.6.2019 žádost o dodatečné informace veřejné zakázky.
Dotazy:

1) V příloze č.4 - chcete uvést jednotlivé ceny. Není však zřejmé , jestli s DPH nebo bez. Dále jestli uvádět do položek ( mimo položky č.1 ) - cenu v kč a následně za 1 ks ? Máte tam jen ks..... ?
2) Chcete doložit oprávněnost jednání za společnost. Výpis z obchodního rejstříku chcete ověřený či nikoliv ? To také není zřejmé.
3) Smlouva není jasná, minimálně, v cenových ustanoveních. Cenové relace mají vycházet z přílohy č.2. Co však bude v této smlouvě, když opět známe jen počet hasících přístrojů. Bude tam tedy uvedená jen cena za kontroly? Cena ostatních položek a tím pádem i celková cena za údržbu hasících přístrojů bude prostě vyvíjena, dle aktuální potřeby ? Pak tedy nebude mít smlouva žádný pevný, cenový rámec ????
4) Co znamená příloha č.3 - smlouvy ?
5) U přílohy č.1 musí dokládat přílohu - seznam objektu - přeci zadavatel?

Odpovědi:
1) Nabídková cena bude uvedena v české měně a bez DPH, tak jak je uvedeno ve Výzvě k prokázání kvalifikace a podání nabídek, v bodě 1.2.
Dále dodavatel uvede cenu položky v Kč (bez DPH) za 1ks.
2) Dle Výzvy k prokázání kvalifikace a podání nabídek v bodě 3.1 je uvedeno, že doklady, které je dodavatel povinen předložit k prokázání splnění kvalifikace, mohou být předloženy v prosté kopii. V tomto případě (profesní způsobilost).
3) Objednatel bude vždy upřesňovat postup a provedení díla v jednotlivých částech dle vlastní potřeby. viz. článek IV. smlouvy
4) Příloha č. 3 je cenová nabídka. Pro větší zřejmost byl ve smlouvě pozměněn název přílohy č. 2
5) Součástí zadávací dokumentace je soubor označený jako příloha č. 4, která je současně přílohou č. 1 smlouvy - seznam osob. Tato příloha bude součástí smlouvy.


Přílohy
- Příloha č. 2 - Závazné smluvní podmínky.docx (31.11 KB)