Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Dodávka výsledkové tabule do sportovní haly Pedagogické fakulty - 2019/0079
Odesílatel Veronika Benešová
Organizace odesílatele Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem [IČO: 44555601]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 03.06.2019 15:04:56
Předmět Vysvětlení / Doplnění / Změna zadávací dokumentace

Zadavatel dne 31.5.2019 obdržel žádost o dodatečné informace k veřejné zakázce. Znění dotazů a odpovědi na ně posílám v této zprávě:
Dobrý den, měl bych několik dotazů k výběrovému řízení: Dodávka výsledkové tabule Pedagogické fakulty 2019/0079:
1) Je možné poskytnout výkres stávající nosné konstrukce?
2) Je únosnost stěny/stávajícího rámu vyhovující vzhledem k hmotnosti obrazovky odpovídající cca 200 kg, kdo bude únosnost stěny/stávajícího rámu garantovat?
3) Prosíme o specifikaci, jaký náhled potřebuje obsluha v rámci svého pracoviště trvale vidět.
4) Navrhujeme Vám doplnění požadavku o plné graficky a uživatelsky editor grafických témat zápasu, přestávek a mimo zápasového zobrazení - typ editoru drag&drop. Tím bude možné uživatelsky přizpůsobit grafické zobrazeni každého zápasu (tzv. skiny). Tabule tak bude atraktivnější, zejména při pixel pitch 5 mm by byla škoda nevyužít naplno zobrazovací schopnost obrazovky.
5) Navrhujeme Vám, abyste otevřeli zadávací podmínky i pro moderní výsledkové systémy, které jsou ovládány pomocí notebooku. Je to plnohodnotný ekvivalent současně požadovaného řešení „externí tlačítková klávesnice“. Cenově bude notebook ekvivalent k „externí tlačítkové klávesnici“. Výhodou je, že při poškození zařízení je možné využít jakýkoliv běžně používaný notebook a sportoviště bude nadále plně funkční.
6) Neuvažujete o požadavku na režim provozu typu “obecná časomíra”, kterým se dají odbavit v konfigurovatelném prostředí i jiné sporty nad rámec uvedených? Byla by tím zajištěna maximální variabilita sportoviště

Odpovědi:
1)Výkres stávající nosné konstrukce není k dispozici, můžeme poskytnou fotografie stávající konstrukce. Viz. přílohy

2)Stávající rám je dostatečně pevný, je ukotvený do 2 sloupů, stávající výsledková tabule má podobnou hmotnost. Dodavatel nemusí využít možnost stávajícího rámu, může dodat vlastní rám a ukotvit jej do sloupů - sloupy jsou nosné.

3)V SW aplikaci přizpůsobné pro dotykové ovládání potřebuje obsluha současně ovládat časomíru, multimediální obsah a zároveň mít náhled vysílacího okna v reálném čase, tzn. přesně to, co se zobrazuje na LED obrazovce, bez nutnosti nějakého přepínání v SW aplikaci !

4)Požadavek je, aby se daly vytvářet tlačítka rychlé volby (min. 50) spolu se scénami. Jejich vzhled se může vytvářet jak funkcí drag&drop, tak i dalšími způsoby.

5)V požadavcích je současné ovládání jak z notebooku tak externího ovládacího pultu s vlastní logikou pro všechny poptávané sporty, kterého využije obsluha při přenosech pro další odbavení.

6)Sporty, které jsou uvedeny v zadávací dokumentaci jsou základní a jejich počet je minimální, počítáme s tím, že systém bude rozšiřitelný i na další sporty.


Přílohy
- IMG_5540.JPG (3.68 MB)
- IMG_5541.JPG (3.69 MB)
- IMG_5542.JPG (4.19 MB)
- IMG_5543.JPG (3.85 MB)
- IMG_5544.JPG (3.72 MB)