Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Výstavba VŠ klub – 2019/0069
Odesílatel Lukáš Potměšil
Organizace odesílatele Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem [IČO: 44555601]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 09.05.2019 14:31:44
Předmět Vysvětlení / Doplnění / Změna zadávací dokumentace

Zadavatel dne 9. 5. 2019 obdržel žádost o dodatečnou informaci k veřejné zakázce. Znění dotazu a odpověď na něj posílám v této zprávě:
Dotaz:
Dobrý den,
žádáme Vás o vysvětlení ZD.
V návrhu SMLOUVY O DÍLO v čl.I Předmět smlouvy v odstavci č.1 se píše:
1. Předmětem této smlouvy je a Zhotovitel se touto smlouvou zavazuje na své náklady a nebezpečí:
a. pořídit pro objednatele nové, nepoužité zboží, které se stane součástí díla a jehož specifikace je uvedena v Příloze č. 1 (Mobiliář a doplňky dle nabídky zhotovitele) která je nedílnou součástí této smlouvy, Nedílnou součástí je doprava zboží, dodání dokumentace (v českém, příp. anglickém jazyce a v tištěné nebo elektronické podobě či v kombinaci obou podob) potřebné k převzetí a užívání zboží, instalace zboží, odzkoušení zboží, předvedení provozuschopnosti a základních parametrů zboží včetně zaškolení obsluhy a zajištění servisu, (dále také jako „dodávka“ nebo jako „zboží“).
Žádáme zadavatele o dodatečné zaslání přílohy č.1, kterou jsme v ZD ani v tomto návrhu SOD nenašli. Případně pokud si má dodavatel takovou přílohu vytvořit sám, žádáme o informaci co vše má taková příloha obsahovat.

Odpověď:
Přílohou č. 1 návrhu smlouvy o dílo je oceněný výkaz výměr s mobiliářem a doplňky. Ten je obsažen jako objekt 2 ve slepém výkazu výměr v příloze č. 4 Výzvy k podání nabídky (PD a výkaz výměr k ocenění). Zadávací dokumentace tak je kompletní a není potřeba ji jakkoliv doplňovat.