Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Potisk a dodání propagačních předmětů pro PřF v DNS – 2019/0029
Odesílatel Kateřina Drozdová
Organizace odesílatele Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem [IČO: 44555601]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 06.03.2019 08:49:26
Předmět Vysvětlení / Doplnění / Změna zadávací dokumentace

Zadavatel na základě žádosti účastníka o vysvětlení zadávací dokumentace uveřejňuje následující informace a zároveň přikládá 2. NOVOU Přílohu č. 1 - podrobná specifikace a obě starší přílohy č. 1 zneplatňuje a nebude možné je použít do nabídky. Provedená změna byla promítnuta do 2. NOVÉ přílohy č. 1 - podrobná specifikace, kde je zvýrazněna modrým písmem.
Zadavatel pozměnil i znění Přílohy č. 2 - závazné smluvní podmínky, konkrétně v hlavě III. Doba plnění a předání díla v odstavci 1. Z důvodu změny v příloze č. 2 přikládá NOVOU Přílohu č. 2 - závazné smluvní podmínky a původní přílohu č. 2 zneplatňuje a nebude možné ji použít do nabídky. Změna v příloze č. 2 je zvýrazněna červeným písmem.
DOTAZY:
1) Průzkumem trhu jsme zjistili, že cestovní nafukovací polštářek za krk v zelené barvě je vyprodaný, a naskladnění dodavatele je plánováno až na druhou polovinu května. Je akceptovatelná černá barva nebo šedá barva polštářku, s bílým potiskem?
2) U položky 4 požadujete čisté listy uvnitř poznámkového bloku. Je možno dodat poznámkový blok s linkovanými listy?
ODPOVĚDI:
Ad1) Zadavatel trvá na požadované barvě cestovních nafukovacích polštářků, ale nově umožňuje jejich dodání ve lhůtě nejpozději do 14. 6. 2019. Více viz NOVÁ Příloha č. 2 - závazné smluvní podmínky.
Ad2) Zadavatel povoluje i bloky linkované, ale upřednostňuje stránky čisté.


Přílohy
- 2. NOVÁ Příloha č. 1 - podrobná specifikace 0029.xlsx (1.09 MB)
- NOVÁ Příloha č. 2 - závazné smluvní podmínky 0029.pdf (259.48 KB)