Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Vytvoření digitální platformy Smart City - Smart Region - Smart Community - 2019/0001
Odesílatel Veronika Benešová
Organizace odesílatele Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem [IČO: 44555601]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 25.02.2019 13:42:30
Předmět Vysvětlení / Doplnění / Změna zadávací dokumentace

Vážený dodavateli,
zadavatel veřejné zakázky na služby s názvem "Vytvoření digitální platformy Smart City - Smart Region - Smart Community - 2019/0001" obdržel dne 22.02.2019 žádost o vysvětlení zadávací dokumentace. Znění dotazu a odpověď na něj uvádí zadavatel níže:

Dotaz:
Dobrý den,
požádal bych vás o dovysvětlení práce s mapami, k čemu to v praxi bude fungovat a jaká důležitost bude mapám věnována. Body do mapy bude zanášet pouze admin, či i běžný uživatel? Děkuji

Odpověď:
Mapy budou sloužit jak k prezentaci výsledků (v tomto případě vkládá informace admin), tak k zaznamenávání informací uživateli. Informace budou vkládány pomocí vrstev zachycujících body, linie a plochy. U každého bodu/plochy/linie bude možné vložit/zobrazit popis, ten bude umístěn v pop-up okně a bude obsahovat doplňující informace (atributové údaje vrstvy). V mapě bude možné filtrovat jednotlivé údaje (atributová data).
Mapy budou např. zachycovat různé aspekty zranitelnosti - stárnutí, povodně, apod.Jednotlivé aspekty zranitelnosti budou ve vrstvách. Vybrané údaje pak bude možné filtrovat.
Taktéž uživatel - návštěvník bude moci přidávat údaje a to buď bez registrace se zajištěním ochrany před nadměrným vkládáním bodů/ploch/linií nebo po registraci. Cílem je možnost dávat podněty k řešení.Zaznamenávat do mapy místa, která čelí problémům a k tomu doplňovat údaje, jako popis problému či kontakt na oznamovatele, aby mohl být kontaktován zpět s řešením.
Mapové zachycení je jedním z klíčových výstupů pracovního balíčku WP3.