Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení MOPR PřF – Virtualizace – CN-560 – 2018/0060
Odesílatel Kateřina Drozdová
Organizace odesílatele Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem [IČO: 44555601]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 31.05.2018 15:13:55
Předmět Vysvětlení zadávací dokumentace

Zadavatel na základě žádosti dodavatele o vysvětlení zadávací dokumentace uveřejňuje následující informace.

DOTAZ:
V zadání je napsáno, že požadované parametry jsou minimální. Je akceptovatelné místo SAS rozhraní nabídnout rozhraní FC pro komunikaci pole servery ?

ODPOVĚĎ:
Technologie SAS byla specifikována z důvodu kompatibility se staršími technologiemi používanými v laboratoři KI PřF UJEP. Dodání technologie Fibre Channel je možné pouze za dodržení těchto podmínek:

1) součástí serverů (položka 1A) zůstanou SAS 12Gb HBA pro připojení k diskovému poli DELL SC 2020, které používáme v laboratoři KI - zajištění zpětné kompatibility s používanými technologiemi
2) součástí dodávky (položka 1B) budou 2 ks FC HBA v provedení lowprofile (full profile pozice jsou obsazené) pro servery DELL R730, které používáme v laboratoři KI -zajištění zpětné kompatibility s používanými technologiemi
3) součástí dodávky (položka 1B) budou i kabely v dostatečném množství pro připojení všech FC rozhraní diskového pole
4) technologie 12Gb SAS bude nahrazena reálně výkonnější přenosovou technologií. Např. dle článku https://bigdatachallenges.com/2012/07/02/san-fabric-for-the-next-generation/by bylo možno použít 16 Gbps FC, při splnění podmínek propojitelnosti se stávajícím vybavením laboratoře KI PřF UJEP.