Přijatá zpráva - ostatní

Zadávací řízení Výkon dozoru TDI a BOZP Stavební úpravy a rekonstrukce objektu v ulici Velká Hradební 2. Etapa – 2016/0077
Odesílatel Vladislav Šrajbr
Organizace odesílatele Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem [IČO: 44555601]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 07.10.2016 15:01:58
Předmět Dodatečné informace

Zadavatel obdržel dne 7. 10. 2016 dodatečný dotaz na stavební úpravy a rekonstrukce objektu Velká Hradební:
1. Truhlářské výrobky – prosím o info, která položka ve VV se vztahuje k dodávce a montáži dveří D2? Z mých fotografií z prohlídky je vidět, že dveře a zárubeň tam osazeny nejsou.
2. Pol. č. 219 dveře vnitřní hladké laminované světlý dub sklo 1/3 1křídlé 90x197 cm
Tato položka je ve VV nová, v tabulce truhlářských výrobků není, tedy také specifikace těchto dveří chybí. O jaké číslo dveří se jedná, v které místnosti budou a jak to je se zárubní?
3. Celkový finanční objem – v souvislosti s množstvím doplňujících a změnových položek, by se měl změnit celkový finanční objem, který je limitující v podmínkách soutěže. Bude se upravovat? 4. Termín odevzdání CN by měl být z výše uvedených důvodů upraven.

Odpověď na dodatečný dotaz:
1. Z PD vyplívá, že zárubně byly osazeny v 1. Etapě, po prohlídce uznáváme že nejsou osazeny, dále doplňujeme kompletní dodávku dveří D2 dle popisu v PD D1.1.01.1-22, které nebyly při revizi rozpočtu doplněny

2. Tato položka není nová, pouze při revizi rozpočtu nebyla odebrána ze soupisu prací. Položka není součástí dodávky.
3. Vzhledem k úpravám položek výkazu výměr, a to ve věci doplnění i odebrání položek, zůstává celkový finanční objem zakázky nezměněn.