Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Kancelářská a AV technika pro projekt OP VaVpI – 2014/0004
Odesílatel Vladislav Šrajbr
Organizace odesílatele Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem [IČO: 44555601]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 13.06.2014 14:46:02
Předmět Dodatečné informace

Zadavatel obdržel následující dodatečný dotaz.

Dotaz:
Dobrý den.
Měl bych dotaz k části 2 tohoto VVŘ, kde je požadavek na vypalovací SW. Váš požadavek je, aby tento SW zálohoval data z PC na optické médium a byl podporován výrobcem. V tomto případě je dle Vašich požadavků nejvýhodnější a nejlevnější variantou vypalovací SW, který obsahuje již OS Windows 7 a novější (není tedy třeba SW extra dokupovat). Předpokládám, že tento SW je požadován do PC z části 1. Je zde možnost, jak se v nabídce v části 2 odvolat na nabídku v části jedna a splnit tak podmínky zadávací dokumentace?

Zadavatel dne 23. května 2014 uveřejnil dodatečné informace, kde uvedl následující:

Dotaz č. 5)
Mohl by zadavatel specifikovat detailněji požadovanou funkcionalitu v Příloze č. 4 - Specifikace přístrojového vybavení a SW II v části 2B - SW do PC vypalovací program? Vypalovací SW lze poskytnout zdarma v rámci licence freeware. Splní uchazeč zadání poskytnutím programu typu freeware? Bez přesné specifikace požadovaných vlastností vypalovacího software nelze udělat korektní nabídku.
Odpověď na dotaz č. 5)
Zadavatel požaduje v Příloze č. 4 - Specifikace přístrojového vybavení a SW II v části 2B SW do PC profesionální vypalovací software podporovaný výrobcem.

Odpověď na výše uvedený dotaz je tedy následující:

Vzhledem k tomu, že dodávka PC vč. operačního systému je jedna samostatná část dílčího plnění veřejné zakázky a dodávka SW vč. vypalovacího je další samostatná část veřejné zakázky, není možné, aby se v rámci nabídky na sebe vzájemně odkazovaly.

Zadavatel nepovažuje volně šířitelný software, ani software, který je součástí operačního systému za profesionální vypalovací software podporovaný výrobcem.