Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Zálohovací systém - 2022/0072
Odesílatel Lukáš Potměšil
Organizace odesílatele Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem [IČO: 44555601]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 25.07.2022 08:58:15
Předmět Vysvětlení / Doplnění / Změna zadávací dokumentace

Zadavatel obdržel dne 22. 7. 2022 dotaz k této veřejné zakázce. Ačkoliv dotaz přišel po lhůtě pro dodatečné informace, zadavatel považuje za vhodné na něj odpovědět. Anonymizované znění dotazu a odpověd na něj je níže:
Dotaz:
Dobrý den,
prosíme o vysvětlení zadávací dokumentace:
V dokumentu Příloha 3 Zadávací dokumentace - technická specifikace, kapitola II. Požadujeme:, Bod 1) Úložný prostor - dodávka diskového pole (HW) je popsán požadavek na parametr dodávaného diskového pole „SFP 10 Gbit moduly v Singlemode provedení pro osazení jak do řadičů diskového pole tak do infrastruktury (Cisco 6807, Cisco SG350XG (každé představuje jednu z iSCSI cest)). Optická kabeláž součástí dodávky (propojení 6807 délky 10m, SG350XG 3m).“
Kontrolery diskového pole, které uvažujeme použít, neumožňuje osazení Single Mode moduly – výrobce tuto variantu neumožňuje. Je možné namísto Single Mode modulů nabídnout kontrolery osazené Multi Mode moduly? Switche ve stávající infrastruktuře Zadavatele umožňují osazení Multi Mode moduly a požadovaná délka kabelů není technickým limitem pro použití Multi Mode provedení.

Odpověd:
Požadujeme SM technologii z důvodu flexibility umístění diskového pole mimo datová centra CI v jiných budovách univerzity. Budovy univerzity jsou propojeny SM vlákny a nejsou vybaveny iSCSI infrastrukturou.
Zadavatel tedy trvá na technické specifikaci jak je uvedena v příloze zadávací dokumentace.